Deprem Son Dakika Van / Åžubat ayında hangi günler hacamat yaptırılır 2019 / Son deprem listesi afad'dan alınan bilgilere göre bu sayfada.

Yunanistan'ın girit adası, şiddetli bir depremle sarsıldı. Boğaziçi üniversitesi, kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü ise tuşba merkezli ilk depremi 3.8, ikinci depremi ise 4.3 olarak . Depremin büyüklüğü 4.1 olarak geçerken . Deprem, türkiye'de de geniş bir alanda hissedildi. Büyüklükleri 3.4 ve 3.5 arasında .

Van'da merkez üssü tuşba ilçesinde 3 dakika arayla 2 deprem meydana geldi. Özge Gürel'den Elçin Sangu açıklaması - MedyaFaresi.com
Özge Gürel'den Elçin Sangu açıklaması - MedyaFaresi.com from i.medyafaresi.com
3 ekim 2021 pazar 11:04 kaynak: İşte en son depremler listesi. Deprem ile ilgili son dakika yaşanan haberleri ve haber başlıklarının tamamı . Depremin derinliği 10 kilometre olarak açıklandı. Son deprem listesi afad'dan alınan bilgilere göre bu sayfada. Deprem, türkiye'de de geniş bir alanda hissedildi. Van ve ilçelerinde art arda hissedilen depremler kısa süreli . Büyüklükleri 3.4 ve 3.5 arasında değişen depremlerde .

İşte en son depremler listesi.

Büyüklükleri 3.4 ve 3.5 arasında değişen depremlerde . Burdur'un bucak ilçesinde, 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 3 ekim 2021 pazar 11:04 kaynak: Deprem ile ilgili son dakika yaşanan haberleri ve haber başlıklarının tamamı . Bu depremin derinliği de 7.02 kilometre olarak açıklandı. Siirtin kurtalan ilçesinde saat 08.45te 5 büyüklüğünde deprem meydana geldiği aktarıldı. Yunanistan'ın girit adası, şiddetli bir depremle sarsıldı. Marmara denizi tekirdağ açıklarında saat 00.57de deprem meydana geldi. Van'ın tuşba ilçesinde 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Van ve ilçelerinde art arda hissedilen depremler kısa süreli . Depremin derinliği 10 kilometre olarak açıklandı. Deprem, türkiye'de de geniş bir alanda hissedildi. Son deprem listesi afad'dan alınan bilgilere göre bu sayfada.

Deprem ile ilgili son dakika yaşanan haberleri ve haber başlıklarının tamamı . Van'ın tuşba ilçesinde 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Van ve ilçelerinde art arda hissedilen depremler kısa süreli . Marmara denizi tekirdağ açıklarında saat 00.57de deprem meydana geldi. Bu depremin derinliği de 7.02 kilometre olarak açıklandı.

Büyüklükleri 3.4 ve 3.5 arasında . DoÄŸal Afetler - Tsunami
DoÄŸal Afetler - Tsunami from www.msxlabs.org
Son deprem listesi afad'dan alınan bilgilere göre bu sayfada. Marmara denizi tekirdağ açıklarında saat 00.57de deprem meydana geldi. Deprem, türkiye'de de geniş bir alanda hissedildi. Van'ın tuşba ilçesinde 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Büyüklükleri 3.4 ve 3.5 arasında . Son depremler… van'da merkez üssü tuşba ilçesinde 3 dakika arayla 2 deprem meydana geldi. Depremin derinliği 10 kilometre olarak açıklandı. Büyüklükleri 3.4 ve 3.5 arasında değişen depremlerde .

Yunanistan'ın girit adası, şiddetli bir depremle sarsıldı.

Depremin derinliği 10 kilometre olarak açıklandı. Marmara denizi tekirdağ açıklarında saat 00.57de deprem meydana geldi. Büyüklükleri 3.4 ve 3.5 arasında değişen depremlerde . Deprem, türkiye'de de geniş bir alanda hissedildi. Van'ın tuşba ilçesinde 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yunanistan'ın girit adası, şiddetli bir depremle sarsıldı. Van'da merkez üssü tuşba ilçesinde 3 dakika arayla 2 deprem meydana geldi. Siirtin kurtalan ilçesinde saat 08.45te 5 büyüklüğünde deprem meydana geldiği aktarıldı. Güncel ve son dakika deprem haberleri bu sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Son depremler… van'da merkez üssü tuşba ilçesinde 3 dakika arayla 2 deprem meydana geldi. Boğaziçi üniversitesi, kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü ise tuşba merkezli ilk depremi 3.8, ikinci depremi ise 4.3 olarak . Büyüklükleri 3.4 ve 3.5 arasında . 3 ekim 2021 pazar 11:04 kaynak:

Van'ın tuşba ilçesinde 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Büyüklükleri 3.4 ve 3.5 arasında değişen depremlerde . Marmara denizi tekirdağ açıklarında saat 00.57de deprem meydana geldi. Siirtin kurtalan ilçesinde saat 08.45te 5 büyüklüğünde deprem meydana geldiği aktarıldı. Bu depremin derinliği de 7.02 kilometre olarak açıklandı.

Van'da merkez üssü tuşba ilçesinde 3 dakika arayla 2 deprem meydana geldi. Ä°ÅŸte dünyanın en güzel yüzlü kadınları!
İşte dünyanın en güzel yüzlü kadınları! from i.superhaber.tv
Boğaziçi üniversitesi, kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü ise tuşba merkezli ilk depremi 3.8, ikinci depremi ise 4.3 olarak . Bu depremin derinliği de 7.02 kilometre olarak açıklandı. Depremin büyüklüğü 4.1 olarak geçerken . Deprem, türkiye'de de geniş bir alanda hissedildi. Van ve ilçelerinde art arda hissedilen depremler kısa süreli . Yunanistan'ın girit adası, şiddetli bir depremle sarsıldı. 3 ekim 2021 pazar 11:04 kaynak: Büyüklükleri 3.4 ve 3.5 arasında değişen depremlerde .

Burdur'un bucak ilçesinde, 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Burdur'un bucak ilçesinde, 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, türkiye'de de geniş bir alanda hissedildi. Büyüklükleri 3.4 ve 3.5 arasında değişen depremlerde . Siirtin kurtalan ilçesinde saat 08.45te 5 büyüklüğünde deprem meydana geldiği aktarıldı. Depremin büyüklüğü 4.1 olarak geçerken . Boğaziçi üniversitesi, kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü ise tuşba merkezli ilk depremi 3.8, ikinci depremi ise 4.3 olarak . Yunanistan'ın girit adası, şiddetli bir depremle sarsıldı. Van ve ilçelerinde art arda hissedilen depremler kısa süreli . Son deprem listesi afad'dan alınan bilgilere göre bu sayfada. Bu depremin derinliği de 7.02 kilometre olarak açıklandı. İşte en son depremler listesi. Güncel ve son dakika deprem haberleri bu sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Deprem ile ilgili son dakika yaşanan haberleri ve haber başlıklarının tamamı .

Deprem Son Dakika Van / Åžubat ayında hangi günler hacamat yaptırılır 2019 / Son deprem listesi afad'dan alınan bilgilere göre bu sayfada.. Deprem ile ilgili son dakika yaşanan haberleri ve haber başlıklarının tamamı . Yunanistan'ın girit adası, şiddetli bir depremle sarsıldı. Van ve ilçelerinde art arda hissedilen depremler kısa süreli . Burdur'un bucak ilçesinde, 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İşte en son depremler listesi.

İşte en son depremler listesi deprem son dakika. Depremin büyüklüğü 4.1 olarak geçerken .